Trgovina

Trgovina

NAŠA TRGOVINA se nahaja v BTC-ju v Hali A, če greste skozi vhod A7, zavijete levo. Smo drugi lokal na levi. V trgovini imamo veliko zalogo že pripravljenih daril, ki jih samo izberete, plačate in voščite obdarovancu. Izbirate lahko med že izdelanimi skodelicami, magneti, lesenimi tablicami, nahrbtniki, vrečkami, vzglavniki...

Tukaj prav tako lahko oddate naročilo, če tega že niste naredili preko spleta, dobite dodatne informacije o ponudbi ali pa pomoč pri odločitvah.

Če ste v trenutku, ko prave ideje ni od nikjer, imamo nekaj vzorcev in zamisli že pri nas.

FOTO ALBUMI

Čeprav imamo svoje fotografije shranjene v digitalni obliki v domačem računalniku ali mobitelu, je pregledovanje starih ali novih fotografij vedno znova doživetje. Z albumom se lahko usedemo na kavč in skupaj z našimi najdražjimi obujamo spomine in podoživljamo trenutke preteklosti.

Pri nas lahko izbirate med albumi za malo ali veliko št. fotografij, različnih vzorcev in formatov. Če radi dodate kanček svojega, lahko izberete klasičen album, kamor fotografije lepite po svojih kreativnih željah, ali pa slike enostavno zložite po vrsti v žepke in po želji dodate komentarje. Pridite in skupaj bomo izbrali album po vašem okusu.

FOTO OKVIRJI

Fotografija na steni, polici, ali na omarici, nam vedno znova ujame pogled in nas spomni na nekoga, nekaj, nekoč..... Večno lepo darilo za vse priložnosti.

V trgovini imamo široko izbiro fotookvirjev za različne okuse in različne priložnosti. Lesene, palstične, aluminjaste, steklene, različnih barv, oblik in velikosti.

Našo ponudbo se trudimo doponjevati in prilagajati povpraševanju naših kupcev.