Tisk

Tisk

Predstavite se s tiskovinami, ki še vedno dosežejo pomemben krog vaših poslovnih partnerjev. Izdelajte vizitko, ki bo nosila vaše kontaktne informacije, letake, ki bodo predstavljali izdelek ali dogodek, plakat, ki bo nosil informacije daleč naokrog.

Nudimo DIGITALNI TISK različnih formatov do formata SRA3 (povečan A3), na različne gramature in barve papirjev, pa četudi potrebujete le en izvod. Na kakovostnem laserskem tiskalniku lahko natisnemo VIZITKE, VABILA, VOŠČILNICE, KOLEDARJE, LETAKE, JEDILNE LISTE, DEKLARACIJE, ETIKETE, ZLOŽENKE...

Etikete so tiskane na kakovostno papirno nalepko, ki ima posijajno površino in močno lepilo. Primerne so za etiketiranje ozimnice, lončkov, steklenic, šolskih zvezkov, domačih produktov, ... kot tudi za etiketiranje produktov, ki jih želimo postaviti na trg. Nalepke lahko samo natisnemo, lahko pa jih tudi izrežemo za lažjo nadaljno uporabo.

Za tisk na digitalnih strojih za tisk potrebujemo pdf datoteko in končne mere izdelka, v primeru izreza pa v isti datoteki še vektorsko linijo za izrez. 

Imamo tudi VELIKOFORMATNI TISK. Na ink jet ploterju tiskamo lahko do širine 100 cm, na voljo so različne gramature papirja in različni materiali (papir, platno, nalepka...). Plakat vam lahko tudi kaširamo na ploščo kot je kapa, forex (v tem primeru so formati omejeni na velikosti posamezne plošče).

Izdelamo vam lahko PINGVINA oz. ROOL-UP stojalo, ki pritegne pozornost vaših potencialnih strank. Tiskan je na namenskem ceradnem platnu, namenjen je notranji ali zunanji uporabi, standardne širine so 80 cm | 85 cm | 100 cm, višina vseh je 200 cm. Postavite ga pred trgovino, razstavni prostor ali prostor, kjer prirejate dogodek.

NALEPKE potrebujemo za marsikaj, nekatere opozarjajo na "OTROKA V AVTU", druge opozarjajo naš korak na previdnost, kot naprimer “PAZI STOPNICA!”. Nalepka je preprosta, elegantana in hitra rešitev marsikatere zagate. Z nalepko prenovimo staro pohištvo, skrijemo napako, včasih pa nanjo samo natisnemo ceno za naše stranke ali pa označimo našo ozimnico.

Naredimo male ali malo večje nalepke, za vaš avto, barko, stanovanje, dom, pisarno, ali kot darilo. Nalepke tiskamo na belo ali transparentno pvc podlago, lahko so izrezane v enem kosu ali pa izrežemo po posameznih detajlih in jih nalepimo na transferno folijo za lažjo montažo.  

Vrsto nalepke izberemo glede na mesto lepljenja (notranja, zunanja, uv zaščita, steklo..), namen polepitve (protizdrsna, mat, sijaj,…) in čas polepitve (dolgotrajna, enkratna) oziroma uporabe. Nalepke so vsestransko uporabne, z njimi lahko polepšamo prostor ali opozorimo na našo poslovno dejavnost.

Za vse vrste tiska; digitalni tisk, velikoformatni tisk, nalepke, pingvin, vizitka, letak, plakat, ... potrebujemo pripravljen pdf dokument, podatke o merah in količinah. Osnovno pripravo za tisk izvedemo pri nas, vsakršno dodatno oblikovanje se doplača posebej.

Če bi želeli imeti izdelek, pa dokumenta za tisk še nimate oblikovanega, se lahko dogovorimo tudi to.

ZA VEČJE KOLIČINE ALI DODATNA VPRAŠANJA, POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA  info@cyberstudio.si