Tisk

Tisk

Predstavite se s tiskovinami, ki še vedno dosežejo pomemben krog vaših poslovnih partnerjev. Izdelajte vizitko, ki bo nosila vaše kontaktne informacije, letake, ki bodo predstavljali izdelek ali dogodek, plakat, ki bo nosil informacije daleč naokrog.

Nudimo DIGITALNI TISK različnih formatov do formata SRA3 (povečan A3), na različne gramature in barve papirjev, pa četudi potrebujete le en izvod. Na kakovostnem laserskem tiskalniku lahko natisnemo VIZITKE, VABILA, VOŠČILNICE, KOLEDARJE, LETAKE, JEDILNE LISTE, DEKLARACIJE, ETIKETE, ZLOŽENKE...

Imamo tudi VELIKOFORMATNI TISK. Na ink jet ploterju tiskamo lahko do širine 100 cm, na voljo so različne gramature papirja in različni materiali (papir, platno, nalepka...). Plakat vam lahko tudi kaširamo na ploščo kot je kapa, forex (v tem primeru so formati omejeni na velikosti posamezne plošče).

Izdelamo vam lahko PINGVINA oz. ROOL-UP stojalo, ki pritegne pozornost vaših potencialnih strank. Tiskan je na namenskem ceradnem platnu, namenjen je notranji ali zunanji uporabi, standardne širine so 80 cm | 85 cm | 100 cm, višina vseh je 200 cm. Postavite ga pred trgovino, razstavni prostor ali prostor, kjer prirejate dogodek.

NALEPKE tiskamo na belo ali transparentno podlago, lahko so izrezane v enem kosu ali pa izrežemo po posameznih detajlih in jih nalepimo na transferno folijo za lažjo montažo.

Za vse tiskovine pokličite ali pošljite povpraševanje na info@cyberstudio.si