Darila

Darila

DARILA so različni izdelki, na katere lahko natisnemo vašo fotografijo ali motiv. Poiščite vam ljubo fotografijo in skupaj ji bomo izbrali novo obliko. Ko bo odtisnjena na skodelici, sestavljanki, majici ali katerem od drugih izdelkov v ponudbi, bo dobila nov pomen. Izberite vzorec, motiv in presenetite vam drage z domiselnim sporočilom.

MAJICE lahko prinesete svoje ali pa izberete iz naše zaloge. Na voljo so ženske, moške, otroške in celo otroški bodyji, v različnih barvah in velikostih. Natisnemo vašo fotografijo ali motiv, potisk je možen po obeh straneh, v velikosti cca 20 x 30 cm, tehnika izdelave je odvisna od vsega naštetega, zato bomo skupaj poiskali najboljšo rešitev.

NAHRBTNIKI so iz bombaža, krem barve, v velikosti cca 35 x 45 cm. Potisk je možen po eni strani, do velikosti cca 29 x 29 cm.

VREČKE, ki zamenjujejo vsakdanjo plastiko, so iz enakega bombaža kot nahrbtniki in v velikosti cca 35 x 35 cm. Potisk je možen po eni strani, do velikosti cca 29 x 29 cm.

PREDPASNIKI so bombažni v različnih velikostih, barvah in modelih, na prsni del ali kje drugje je možen potisk v velikosti cca 20 x 30 cm, odvisno od modela.

VZGLAVNIKI imajo polnilo iz 100% poliestra in 100% bombažne prevleke. Na zalogi je nekaj različnih barv, velikost je cca 50 x 50 cm, potisk je možen v velikosti cca 30 x 30 cm.

SKODELICE v ponudbi so bele, znotraj barvne, srebrne, zlate, konusne male in velike in male prisrčne emajlirane. Izberite vam všečno, ter poiščite motiv ali fotografijo, pa jo natisnemo. Velikost motiva je odvisna od posameznega tipa skodelice.

PODLOGE ZA RAČUNALNIŠKO MIŠKO so na voljo v pravokotni, okrogli ali srčasti obliki. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri motiva. 

SESTAVLJANKE so prav tako v treh oblikah in sicer pravokotna A3 (252 kos | 38,5x26,5cm), pravokotna A4 (120 kos | 29,5x20,5 cm) in srčasta (75 kos | 19x19 cm).

MAGNETKI so aluminijasti, v velikosti cca 5 x 7,5 cm, njihova zadnja stran se z veseljem pripne na vaš hladilnik in tudi nanje lahko odtisnemo vašo fotografijo.

FOTOGRAFIJA NA PLATNU je eden lepših izdelkov. Vašo fotografijo odtisnemo na platnu, ki ga potem vpnemo na podokvir, lahko je standardne ali nestandardne velikosti do širine 80 cm.

FOTOGRAFIJA NA LESU ima arhivski čar. S posebno tehniko jo prenesemo na les in le ta ji doda strukturo, ki je drugačna od poznanega. Les je lahko v velikostih cca. A3, A4, 15x15, 10x15 cm, tako na steno obesite tako starinski videz, kot nov okras.