Graviranje

Graviranje

Potrebujete novo tablico na vhodnih vratih, morda ključavnico za most zaljubljencev, obesek iz eva pene, ali pa preprosto žig za vaše podjetje?

GRAVIRAMO izključno na naše materiale in sicer na plastiko, eva peno, ključavnice, les, žige, ...

GRAVIRANE PLOŠČICE so iz plastičnega materiala v imitaciji lesa in zlate ali srebrne kovine. Ploščice so primerne za imena/naslove na vhodnih vratih, imena/naslove na poštnih nabiralnikih, tekste na pokalih, ... Nekaj oblik in vzorcev imamo oblikovanih že pri nas, lahko pa nam pošljete svojo zamisel. Za graviranje na ploščice potrebujemo še velikost in željeni napis, lahko pa pošljete tudi že vektorsko oblikovan osnutek.

KLJUČAVNICE so darilo zaljubljencev, ki želijo svojo zavezo trajno zakleniti na kak most zaljubljencev ali podoben objekt. Ključavnice imamo na voljo v modri in roza barvi, velikost graviranja na ključavnico pa je približno 25 x 25 mm. Sporočite nam željeni napis in motiv, pa vam vašo ljubezen vgraviramo.

OBESKI IZ EVA PENE so zanimiva mala pozornost, kot obesek na ključih, modni dodatek ali reklama. Obeske iz eva pene lahko graviramo na različne barve (rumena, rdeča, modra, zelena, črna), obliko in velikost določite vi. Njihova prednost je med drugim tudi ta, da plavajo na vodi, zato so odlično darilo za morjeplovce, ribiče, špotnike, ... Nekaj motivov imamo že pripravljenih, sicer pa za graviranje na obeske iz eva pene potrebujemo pdf datoteko z vektorskim motivom ali napisom.

ŽIGI / štampiljke so nepogrešljiv del vsake pisarne, čeprav jih velikokrat uporabljamo tudi v domače namene. Na voljo imamo žige / štampiljke različnih velikosti avtomatov in tudi različne barve blazinic / barv odtisa. Za izdelavo žiga potrebujemo vektorsko obliko vašega motiva ali logotipa in pa podatke in izdelamo vam žig za vas ali vaše podjetje. 

ZA VEČJE KOLIČINE ALI DODATNA VPRAŠANJA, POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA  info@cyberstudio.si