Nalepke

Nalepke potrebujemo za marsikaj, nekateri opozorijo na otroka v avtu, drugi morajo zaradi zakona nalepiti takšen (“PAZI STOPNICA!”) ali drugačen napis oz. opozorilo. Nalepka je preprosta, elegantana in hitra rešitev marsikatere zagate. Z nalepko prenovimo staro pohištvo, skrijemo napako, včasih pa nanjo samo natisnemo ceno za naše stranke ali pa označimo našo ozimnico.

Naredimo male ali malo večje nalepke, za vaš avto, barko, stanovanje, dom, pisarno, ali darilo,

Za izdelavo barvnih nalepk prinesite ali pošljite željeno grafiko. Motiv natisnemo na samolepilno folijo in izrežemo v poljubno obliko.

XXL NALEPKE

Naredimo vam XXL nalepke  za vaše poslovne prostore, dom ali avto poljubnih dimenzij, oblik in barv. Vrsto nalepk izberemo glede na mesto (notranja, zunanja, uv zaščita, steklo..) in namen (protizdrsna,mat, sijaj,…) in čas (dolgotrajna, enkratna) uporabe. Nalepke so vsestransko uporabne- z njimi lahko polepšamo prostor ali opozorimo na našo poslovno dejavnost.

Pridemo lahko k vam, pregledamo, premerimo in svetujemo in po potrebi vašo XXL nalepko tudi nalepimo.

Če imate grafiko že pripravljeno, jo lahko pošljete ali prinesete na USB ključku.

ETIKETE in NALEPKE ZA EMBALAŽO

Delamo etikete za profesionalno uporabo (embalažo) pa tudi male naklade etiket za domačo marmelado, sok ali vinogradniške dosežke. Nalepke lahko tudi izrežemo. Lahko so papirnate (muflon) ali PVC. Količine so poljubne.