Cyber Print Shop
PON-SOB: 9.00 - 20.00, NED, PRAZNIKI: zaprto

Najdete nas v Hali A, v zgornji etaži. Najbližji nam je vhod A7.
 

Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta http://www.cyberstudio.si/
Dobrodošli na spletnem mestu podjetja Permita d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: podjetje).
Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju in njegovih storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta upoštevate vse spodaj naštete pogoje. S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste te pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.
Lastnik spletnega mesta podjetje Permita d.o.o. bo s potrebno skrbnostjo poizkušalo zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov na spletnem mestu. Hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta ali preneha z njegovim dopolnjevanjem kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za ponovno obnovo spletnega mesta. Prav tako lahko lastnik spletnega mesta kadarkoli in brez kakršnegakoli obvestila spremeni storitve ali programe, opisane na tem spletnem mestu. Pred uporabo podatkov s spletnega mesta preverite točnost informacij v podjetju.
Uporaba blagovne znamke lastnika spletnega mesta Permita d.o.o. je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.
Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki, zbrani z namenom predstavitve storitev podjetja Permita d.o.o..
Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta. Podjetje ne sprejema nikakršne odgovornosti za izgubo, dodatne stroške ali kakršno koli drugo materialno ali nematerialno škodo, ki bi bila povzročena z uporabo katerekoli vsebine teh spletnih strani.
Grafična podoba strani, vsebina, slike in animacije, ki so uporabljene na spletnem mestu, so predmet avtorskih pravic podjetja Permita d.o.o.. Spletnega mesta in njegove celotne vsebine ni dovoljeno kopirati, reproducirati, objavljati, prenašati, distribuirati ali kako drugače uporabljati brez predhodnega dovoljenja lastnika tega spletnega mesta.
To spletno mesto lahko vsebuje povezave ali reference na spletna mesta, vire in informacije tretjih oseb. Vendar podjetje ne pozna vsebine informacij na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.
Ta splošna pravila so del vsebine spletnega mesta podjetja Permita d.o.o.. Če se za katerega od pogojev uporabe ugotovi, da ni v skladu z veljavno zakonodajo, še vedno veljajo vsa ostala pravila in pogoji.
 
Politika zasebnosti podjetja Permita d.o.o.
Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje. Izključno odgovornost za posredovanje in verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci spletnega mesta. Kontaktne informacije uporabljamo le za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali kadar obiskovalec spletnega mesta to sam želi. Uporabnik lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov. Podjetje bo v tem primeru storilo vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve.
Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali izključno za rabo podjetja in jih varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Uredbo GDPR. Podatkov ne razkrivamo in ne posredujemo tretjim osebam.
Vaš IP-naslov bi uporabili le in izključno pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletnega mesta.
Za boljše komuniciranje preko spleta podjetje Permita d.o.o. na spletnem mestu včasih uporablja kratke tekstovne datoteke (cookies/piškotki), ki si jih, glede na nastavitve, zapomni vaš brskalnik. Tako se lažje sprehajate po spletnem mestu. To tehniko uporabljamo za prilagoditev vašemu načinu komuniciranja. Nekatere “piškotke” preko naših strežnikov uskladiščimo v spomin vašega računalnika. Uporaba “piškotkov” je ustaljen postopek na večini spletnih mest. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje “piškotkov” onemogočeno.

Preklic obdelave in uporabe